6. března 2013

Doing nothing, go nowhere.

Občas se na nás věci sesypou tak, že sice víte co byste měli dělat, ale i tak se cítíte jako kdyby jste byli ten největší idiot co se kdy narodil a co neví co dělat.
A ještě horší je to, když kromě toho, že nevíte kam dřív skočit jste už dva týdny nervózní, nesoustředění díky jedné "blbosti". Díky té "blbosti" nemůžete spát, špatně se soustředíte, pořád vám to vrtá hlavou, nevíte pořádně co říct, co dělat a jenom myslíte na to, aby už bylo po té "blbosti". Jenže ta "blbost" se pořád odsouvá a odsouvá a částečně si za to můžete sami a ta nejistota kterou díky tomu získáváte spojená s tlakem v tu samou chvíly není vůbec zdravá. (omlouvám se, že nepřiblíženou situaci nazývám "blbost", ale nechci jí rozebírat - proto to je taky nepřiblížená situace a abych jí nemusela rozebírat tak je to prostě "blbost")
Dobrá, dobrá - trošku srozumitelnější téma. Tohle počasí je na nic! Když už, tak ať buď mrzne nebo je pěkně teplo, ale každé ráno přemýšlim co na sebe abych ani nemrzla (ráno je ještě fakt pěkná kosa) a odpoledne mi pak nebylo vedro (když začne pořádně svítit sluníčko a je nad nulou a vy máte černý kabát - je vám potom trošku tepleji). Těším se až přijde to jarní sluníčko a jarní "akorát teplo". Ale na druhou stranu, ještě by chvilku ten sníh mohl vydržet. Ani jsem si letos nezalyžovala! Tak snad se mi to ještě povede, ikdyž to co vidím venku mě trochu děsí, že jaro už je za dveřmi.
Doteď jsem se - no bohužel to nejde říct jinak - šprtala. Na test ze španělštiny. Ten jazyk je krásný! Je takový ostrý a jednoduchý, má spoustu strašně si sobě podobných slov s naprosto odlišným významem, ale každopádně jsem ráda, že se učím španělsky a ne neměcky.
A aby všech těch blbostí co jsem tu spáchala nebylo málo, tak přidám ještě fotku člověka po nemoci, co se snaží dohnat zameškanou látku a je z toho celý.. no haha .. rozkostičkovaný. Fuu. Je toho hodně. A k té hromadě učení, by to chtělo i spoustu času na spánek. Toho ale nikdy není dost.  
                                              "May the odds be ever in your favor." - Hunger Games 
                                                               (oh, i love this movie)

                                                                                                                       -A

 

Žádné komentáře:

Okomentovat